COREtec

DE MOOISTE PVC VLOEREN
VAN COREtec

In Weert

PRACHTIGE PVC VLOEREN VAN CORETEC

Jouw thuis is waar je jezelf kan zijn. Waar je na een zware, lange dag jouw schoenen kan uittrekken en op blote voeten rondloopt. Het is de plek waar je houkinderen ziet opgroeien en waar ze al spelend ijs morsen op de vloer. Thuis is waar jou hond jou volgt door het huis heen, terwijl hij sporen van een leuke wandeling achterlaat.

Mooier Wonen Weert heeft het breedste assortiment aan authentieke, natuurlijke dessins vloeren: een vloer voor elke persoonlijkheid. Onze vloeren zijn 100% waterdicht, kindveilig en huisdier vriendelijk. Leg ze in de keuken of badkamer: ze zullen niet vervormen of kromtrekken, zelfs niet als ze ondergedompeld zijn in water. Onze 100% waterdichte kern, sterk vinyl en beschermende slijtlaag zorgen ervoor dat je vloer er levenslang goed uitziet. Uiteraard hebben alle COREtec vloeren een beperkte levenslange garantie voor thuisgebruik.

De pvc vloer van COREtec is eenvoudig te leggen door het geïntegreerde kliksysteem, pvc is dus de verbeterde versie van de oude klik laminaat vloeren. Door dit systeem heeft u ook geen lijm, spijkers of andere onderlagen nodig. Vergeet schuren, polijsten, afdichten of vernissen deze vloer word heel snel en zonder stof en rommel in uw huis voor u geplaatst: onze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk.
Pvc vloeren zijn de laatste jaren steeds populairder, mede doordat deze vloer makkelijk in het onderhoud. De vloeren zijn 100% waterbestand, hierdoor hoeft u ook niet bang te zijn dat u de vloer te nat dweilt. U kunt in het water schoonmaakazijn toevoegen of een van de milde schoonmaakartikelen die verkrijgbaar zijn bij ons in de showroom.

 

Visgraat coretec weert
Pvc vloer hout
Visgraat vloer

The Authentics van CORETEC 

Deze collectie hoogwaardige pvc vloer weerspiegeld de natuurlijke schoonheid en uitstraling van echt hout en echt steen. De driedimensionale synchrone pore structuur van deze vloer is ongeëvenaard en laat de vloer aan voelen als echt hout. Ook is deze vloer uitermate duurzaam geproduceerd en ontworpen voor mensen die echt willen leven in hun huis. De pvc vloer heeft een sterke krasvaste toplaag die zichzelf ook nog eens erg makkelijk laat schoonmaken. Door de opbouw uit kurk, kalk en een sterke slijtvaste pvc top is deze vloer behalve enorm milieuvriendelijke ook nog eens 100% watervast en werkt de vloer niet. Acclimatiseren voor u een vloer gaat plaatsen is dus ook niet meer nodig.Wenst u ook nog een vloerverwarming en/of koeling onder uw vloer? Geen enkel probleem de COREtec vloeren zijn dusdanig samengesteld dat u deze gewoon onder de vloer kunt plaatsen. Vraag gerust vrijblijvend naar alle mogelijkheden in de winkel f kom het breed kleurscala van deze prachtige vloeren zelf bekijken. 

 

The Authentics Herringbone.

Ook de populaire visgraat pvc vloer kan niet ontbreken in het assortiment van de  de Authentics serie van COREtec. Met het Mix & Match systeem van COREtec crieërt u uw eigen stijl in de woning. U kunt de visgraat enkel, dubbel en zelfs driedubbel plaatsen, zo is de vloer naar ieders wens te plaatsen. De visgraat pvc vloer is ook in talloze verschillende kleuren verkrijgbaar, voor ieder wat wils. 

 

The Essentials van COREtec

Door de verschillende stijlen en kleurtonen crieërt u eenvoudig het perfecte interieur dat bij u past. Deze collectie keert terug naar de orginele parketlook en bestaat uit een ruim assortiment met verschillende plankmaten en tegels. Het natuurlijke aspect van deze vloer word gekenmerkt door de register embossing, de tekening en het relief van de plank valt perfect samen waardoor u een levensecht geheel krijgt. De vloer lijkt niet alleen op echt hout maar hij voelt ook als echt hout.

Tegelserie COREtec Essentials

Ook bied de Essentials een range met tegeldecoren, van de populaire portugese tegels tot een moderne betonlook. Binnen deze serie is er dus voor iedereen wel een prachtige vloer die matcht met het interieur. Of u nu wilt gaan voor een sfeervolle landelijke uitstraling of een moderne rustige uitstraling binnen de Essentials serie vind u gegarandeerd wat u zoekt. De de tegels bieden de voordelen van het pvc gecombineerd met de uitstraling van een keramische tegel, een heerlijk warm gevoel maar ook de hard- en stevigheid van een keramische tegel.

Pvc vloer landelijke stijl
Badkamer met pvc vloer

The Ceratouche van COREtec

De Ceratouche collectie van COREtec is een revolutie in keramische vloeren. Deze serie combineert het beste van twee werelden: de look en feel van een keramische tegel met het comfort en plaatsing gemak van de COREtec vloeren. Daarnaast voelt de vloer ook nog warm aan wanneer u er met blote voeten over loopt. Wie wil dat nu niet met een tegelvloer.

Maar de Ceratouche collectie bied nog veel meer voordelen! Net zoals een keramische tegel is deze vloer 100% watervast, daardoor kan deze vloer ook perfect in de badkamer of in het toilet gebruikt worden zonder dat deze zal opzetten door het vocht. Deze pvc tegel heeft een speciale toplaag waardoor deze uitermate krasvast is en zich heel eenvoudig laat schoonmaken. Ook zijn de tegels in verschillende maatvoeringen verkrijgbaar, of u nu een tegel van 30 bij 60 cm wenst of juist groter formaat van 46 bij 91 cm er is heel veel mogelijk. Ook vloerverwarming en koeling is onder deze vloer geen enkel probleem, wederom een reden waarom deze keramische pvc zo gemakkelijk in gebruik is. Bent u benieuwd naar de decors die beschikbaar zijn of naar nog meer voordelen van deze vloer? U bent altijd van harte welkom in de toonzaal om deze te komen bekijken en u uitgebreid te laten voorlichten over deze uitermate praktische vloer.

KAN IK DE VLOER OOK ZELF PLAATSEN?

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om de vloer zelf te plaatsen. Door de zwevende montage kunt u deze vloer over iedere bestaande vloer plaatsen. Door de kurk onderlaag is een ondervloer niet noodzakelijk, de kerklaag zal oneffenheden van voegen in tegelvloeren e.d. perfect opvangen. De COREtec vloeren beschikken over een eenvoudig kliksysteem waardoor u zelf ook heel eenvoudig
de vloer kunt plaatsen.

Een hoogwaardige kwaliteit vloer met een prachtige embossing zodat de structuur die u in de planken ziet ook exact vloerbaar is, dat zijn de vloeren van CORETec. Deze vloeren staan voor een hoge kwaliteit, dit blijkt uit alle producteigenschappen.

De vloer is 100% watervast, werkt niet, is eenvoudig te plaatsen door het kliksysteem, door de kurk onder is de vloer op iedere ondergrond te plaatsen (over het algemeen ook zonder ondervloer), geluiddempend, huisdier vriendelijke, te plaatsen op vloerverwarming n koeling en bovenal ook antistatisch.

De garantie bevestigd de hoge kwaliteit van deze vloeren, buiten een 10 jaar commerciële garantie bied COREtec u ook een levenslange garantie op vroegtijdige slijtage van de vloer.

Pvc vloer COREtec

Uw huis toont wie u bent.
Het is authentiek. Tot in de Kern.

Bezoek onze showroom

Wilt u de complete afwerking van onze keukens in het echt bekijken kom dan gerust eens bij ons aan in de showroom waar we u uitgebreid alle verschillen kunnen laten zien tussen onze maatwerk keuken en een fabriekskeuken. U bent altijd van harte welkom op de Leukerstraat 65 in Weert!

Keukenrenovatie Limburg Ook voor keukenrenovatie in Limburg bent u bij Mooier Wonen Weert op de juiste plek. Wij bieden u een totaal assortiment van inbouwapparatuur en werkbladen voor de vervangingsmarkt. Wilt u uw keuken voorzien van nieuwe deuren, ook dit is mogelijk! Doordat Mooier Wonen Weert alle producten op maat kan maken voor u kunnen wij uw keuken een totaal nieuwe uitstraling geven.

Click pvc COREtec

IMPRESSIE

Vloeren in Weert

Visgraat coretec weert
Pvc vloer COREtec
Badkamer met pvc vloer
Visgraat vloer
Vloer zwart hout
Click pvc COREtec
Badkamer met click pvc vloer
Pvc vloer landelijke stijl
Pvc vloer hout
Badkamer pvc