3D ONTWERPEN

DE MOOISTE ONTWERPEN IN 3D

In Weert

OOK INTERESSE IN EEN SCHITTEREND 3D ONTWERP?

Ben je opzoek naar de perfecte keuken of badkamer, maar heb je moeite met het visualiseren van al je ideeën? Bij Mooier Wonen Weert kunnen we je er perfect bij helpen om de mooiste ontwerpen te crieëren in 3d. Onze ervarenontwerpers gebruiken geavanceerde software om al jouw ideeën tot leven te brengen en je een realistisch beeld te gevenhoe de ruimte eruit zal gaan zien.

In onze 3d ontwerpen zullen we rekening houden met kleurenschema’s, lay-out en zelfs de totale  afwerking van de ruimte. Wij zorgen ervoor dat ieder ontwerp tot in detail wordt uitgewerkt voor je zodat je het eindresultaat ook duidelijk voor ogen hebt. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en je droomkeuken of -badkamer werkelijkheid te laten worden.

3d ontwerp keuken
3d ontwerp tv meubel
3d ontwerp badmeubel

REALISTISCHE WEERGAVE

Met 3D-ontwerpen kun je heel makkelijk je toekomstige woning tot in detail bekijken en visualiseren. Dit geeft een heel realistisch beeld van hoe jouw huis eruit zal gaan zien voordat u begint met verbouwen of renoveren van de woning. Hierdoor kun je eventuele problemen of onvolkomenheden tijdig signaleren en corrigeren.

Ook maakt een 3D-ontwerp het eenvoudiger om je interieur tot in detail te plannen en optimaliseren. We kunnen kijken naar verschillende lay-outs en zo gaan kijken wat het beste werkt voor de ruimte. Dit bespaart je tijd en geld in de uitvoering van het project. De ontwerpen zijn eenvoudig aanpasbaar.

VEEL KEUZEMOGELIJKHEDEN

Handgemaakte Keukens

Exact op maat gemaakt

Tot op de milimeter nauwkeurig!

j

Ieder gewenste kleur

Keuze uit meer dan 7500 kleuren!

Milieu vriendelijk

Kasten vervaardigd van Bio-Board!

Lades op maat

Liever lades met glas of toch liever van hout?

U

In ieder detail afgewerkt

Binnenzijde kasten in kleur!

)

Iedere werkhoogte

Alle hoogte maten kasten mogelijk!

Realiseer jouw droominterieur. 

Leidingwerk tekening

Ben je van plan je keuken te renoveren of een nieuwe keuken te laten plaatsen? Dan wil je er ook zeker van zijn dat de installatie van je keuken soepel  verloopt en dat alle aansluitingen op de juisteplek zitten. Bij Mooier Wonen Weert begrijpen we dat de juiste installatie van je keuken van groot belang is. Daarom bieden wij onze klant de mogelijkheid om het leidingwerk door onze vakmensen te lateen aanleggen of leveren wij een leidingwerk tekening aan zodut je zelf je eigen installateur de leidingenkunt laten aanleggen. Een installatietekening is een gedetaileerde tekening van je keuken waarop alle aspecten van de installatie staan aangegeven. Deze tekening omvat onderandere de aansluitpunten voor gas, elektriciteit, water en afvoeren. Met een installatietekening wet je precies waar je aan toe bent tijdens de installatie en voorkom je verrassingen achteraf.

3d ontwerp keuken

IMPRESSIE

3d ontwerpen in Weert

3d ontwerp tv meubel
3d ontwerp badmeubel
3d ontwerp keuken
3d ontwerp keuken
3d ontwerp keuken