Over ons

PLEZIER IN UW EIGEN

Droomhuis

R

Zorgeloze ervaring

Wij helpen u van A tot Z.

R

Vakmanschap

Eerlijk advies & professioneel geplaatst.

R

Betrouwbaar

Volledig transparant. Stel ons al uw vragen.

De kracht van Mooier Wonen Weert

Betrouwbaar, oog voor de klant, vakmanschap, innovatief en een zorgeloze ervaring. Dat is de kracht van Mooier Wonen Weert. Wij zijn er voor u om u te inspireren, adviseren en begeleiden. Dit doen wij zowel in onze toonzaal als op Facebook, Instagram, Pinterest als in de media.

Tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs kunnen we al uw wensen bespreken. We zullen u uitgebreid inlichten over alle mogelijkheden en eigenschappen van het gewenste product. Na ons gesprek kunnen we al uw wensen uitwerken in een 3D tekening of filmpje zodat u ook een perfect beeld krijgt hoe uw droomhuis eruit gaat zien.

Van A tot Z. Volledig ontzorgd

Mooier Wonen Weert verzorgd alles voor u, van het advies in producten, inmeten van de ruimtes, het maken van de 3D tekeningen en de installatie schema’s, bestellen en produceren van de door u aangekochte producten, het transporteren van het aangekochte product, tot en met het zorgeloze montage traject en de oplevering.

Mooier Wonen Weert bied u een totaal concept aan om van uw huis uw thuis te maken. Bent u opzoek naar die droomkeuken? Of een totaal rustpuntje in uw badkamer? De inloop kledingkast die u al jaren in de tijdschriften en op tv ziet voorbijkomen of juist een makkelijke en sfeervolle vloer voor in uw woning? Dit alles wordt mogelijk gemaakt door ons.

Wendy Dumoulin

Adviseur, Eigenaar

Een echte All-Rounder met ruim 14 jaar ervaring in de branche.

Miranda Kuijsten

Adviseur, Eigenaar

De kracht achter de schermen.