Vloeren & Tegels

DE MOOISTE VLOEREN
& TEGELS

In Weert

PRACHTIGE PVC VLOEREN VAN CORETEC

Jouw thuis is waar je jezelf kan zijn. Waar je na een zware, lange dag jouw schoenen kan uittrekken en op blote voeten rondloopt. Het is de plek waar je houkinderen ziet opgroeien en waar ze al spelend ijs morsen op de vloer. Thuis is waar jou hond jou volgt door het huis heen, terwijl hij sporen van een leuke wandeling achterlaat.

Mooier Wonen Weert heeft het breedste assortiment aan authentieke, natuurlijke dessins vloeren: een vloer voor elke persoonlijkheid. Onze vloeren zijn 100% waterdicht, kindveilig en huisdier vriendelijk. Leg ze in de keuken of badkamer: ze zullen niet vervormen of kromtrekken, zelfs niet als ze ondergedompeld zijn in water. Onze 100% waterdichte kern, sterk vinyl en beschermende slijtlaag zorgen ervoor dat je vloer er levenslang goed uitziet. Uiteraard hebben alle COREtec vloeren een beperkte levenslange garantie voor thuisgebruik.

De pvc vloer van COREtec is eenvoudig te leggen door het geïntegreerde kliksysteem, pvc is dus de verbeterde versie van de oude klik laminaat vloeren. Door dit systeem heeft u ook geen lijm, spijkers of andere onderlagen nodig. Vergeet schuren, polijsten, afdichten of vernissen deze vloer word heel snel en zonder stof en rommel in uw huis voor u geplaatst: onze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk.
Pvc vloeren zijn de laatste jaren steeds populairder, mede doordat deze vloer makkelijk in het onderhoud. De vloeren zijn 100% waterbestand, hierdoor hoeft u ook niet bang te zijn dat u de vloer te nat dweilt. U kunt in het water schoonmaakazijn toevoegen of een van de milde schoonmaakartikelen die verkrijgbaar zijn bij ons in de showroom.

 

Kan ik de vloer ook zelf plaatsen?

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om de vloer zelf te plaatsen. Door de zwevende montage kunt u deze vloer over iedere bestaande vloer plaatsen. Door de kurk onderlaag is een ondervloer niet noodzakelijk, de kerklaag zal oneffenheden van voegen in tegelvloeren e.d. perfect opvangen. De COREtec vloeren beschikken over een eenvoudig kliksysteem waardoor u zelf ook heel eenvoudig
de vloer kunt plaatsen.

Een hoogwaardige kwaliteit vloer met een prachtige embossing zodat de structuur die u in de planken ziet ook exact vloerbaar is, dat zijn de vloeren van CORETec. Deze vloeren staan voor een hoge kwaliteit, dit blijkt uit alle producteigenschappen.

De vloer is 100% watervast, werkt niet, is eenvoudig te plaatsen door het kliksysteem, door de kurk onder is de vloer op iedere ondergrond te plaatsen (over het algemeen ook zonder ondervloer), geluiddempend, huisdier vriendelijke, te plaatsen op vloerverwarming n koeling en bovenal ook antistatisch.

De garantie bevestigd de hoge kwaliteit van deze vloeren, buiten een 10 jaar commerciële garantie bied COREtec u ook een levenslange garantie op vroegtijdige slijtage van de vloer.

AUTHENTIEKE KERAMISCHE TEGELS

Of u nu opzoek bent naar authentieke handgevormde tegel, Portugese tegels in een van de vele maten en mooie kleuren of naar een strakke houtlook tegel in visgraat verband, alles is mogelijk. Door een nauwe samenwerking met onze tegelgroothandel kunnen wij ongetwijfeld aan uw wensen voldoen. 

Bij Mooier Wonen Weert vind u een groot assortiment keramische tegels in alle verschillende kleuren. Van een stoere betonlook, een warme houtstructuur tegel tot een sfeervolle marmerlook tegel. Onze tegels zijn door de verschillend R-waardes geschikt voor keuken, woonkamer, badkamer en zelfs voor uw terras buiten. Waarom kiezen voor Mooier Wonen Weert? Wij bieden u een goede kwaliteit, snelheid en service aan. Tijdens het gehele traject wordt u ontzorgd doordat we alles onder 1 dak hebben. Heeft u een mooie vloer gezien in de toonzaal dan kunnen onze tegelzetters deze ook vakkundig bij u thuis installeren. Kom vrijblijvend in de toonzaal langs voor de mogelijkheden en een passend advies.

PORTUGESE TEGELS WEERT

De mooiste Portugese tegels vind u bij Mooier Wonen Weert. We bieden een ruim assortiment tegels met verschillende maten en in verschillende kleurpatronen, zowel in als buitenshuis te gebruiken. Bent u opzoek naar een traditionele blauw azulejo, of toch liever een iets modernere grijs kleurige tegel? Alles is mogelijk van strakke moderne printen tot het authentieke sierlijke patroon in deze prachtige tegels.

De Portugese tegels staan bekend om haar kleurrijke uitstraling, ondanks dat de basiskleuren van deze tegels vaak blauw en grijs tinten zijn. Deze siertegel die oorspronkelijk uit Portugal en Spanje komt werd veelal gebruikt als decoratie en kunstvorm. U vind de azulejo tegel nog veel op buitenmuren (uiteraard ook binnen) van kerken, paleizen en gebouwen in Portugal. De tegels kunnen een mooi groot patroon vormen wanneer u ze gezamenlijk plaatst maar ook kan iedere tegel zijn eigen onafhankelijke patroon hebben, dit is wat u wenst. De van oorsprong in de veertiende eeuw gemaakte tegels die destijds veel in paleizen gebruikt werden zijn momenteel enorm populair in menig woning en/of tuin. Ze staan prachtig op een terras buiten maar geven ook een enorm rijke en luxe uitstraling aan uw hal, toilet of keuken.

VLOERTEGELS WEERT

De vloertegels die verkrijgbaar zijn bij Mooier Wonen Weert zijn verkrijgbaar in verschillende R-waardes. Dit houd dus in dat een groot deel van onze collectie tegels ook uitermate geschikt is om in uw tuin te plaatsen. Hoe mooi is het niet om die prachtige keramische vloer uit uw woonkamer door te leggen op uw terras buiten? U maakt van uw tuin een verlengde van uw woonkamer. U kunt dan kiezen voor twee verschillende systemen, u kunt de tegel in cement laten verwerken of wanneer u graag zelf aan de slag wilt gaan is er ook een mogelijkheid om de tegels doormiddel van een adapter te gaan plaatsen. Kom voor alle mogelijkheden gerust eens kijken in de winkel.

Uw huis toont wie u bent.
Het is authentiek. Tot in de Kern.

Bezoek onze showroom

Wilt u de complete afwerking van onze keukens in het echt bekijken kom dan gerust eens bij ons aan in de showroom waar we u uitgebreid alle verschillen kunnen laten zien tussen onze maatwerk keuken en een fabriekskeuken. U bent altijd van harte welkom op de Leukerstraat 65 in Weert!

Keukenrenovatie Limburg Ook voor keukenrenovatie in Limburg bent u bij Mooier Wonen Weert op de juiste plek. Wij bieden u een totaal assortiment van inbouwapparatuur en werkbladen voor de vervangingsmarkt. Wilt u uw keuken voorzien van nieuwe deuren, ook dit is mogelijk! Doordat Mooier Wonen Weert alle producten op maat kan maken voor u kunnen wij uw keuken een totaal nieuwe uitstraling geven.

IMPRESSIE

Vloeren & Tegels
in Weert