Badkamers

DE MOOISTE MAATWERK BADKAMERS

In Weert

REALISEER JOUW DROOMBADKAMER

Ook op het gebied van sanitair bent u bij Mooier Wonen op het juiste adres! Wij bedien u een compleet assortiment aan met badkamer producten van onderander onze leveranciers Villeroy & Boch, Geberit, Grohe, Hans Grohe en Kaldewei. Naast de sanitair artikelen van alle bekende leveranciers bieden wij uiteraard ook een ruim assortiment met maatwerk badmeubelen aan.

Buiten het standaard sanitair van de bekende leveranciers is Mooier Wonen Weert de specialist in maatwerk badkamers in Weert. U kunt bij ons zelf uw eigen droom badkamer samenstellen. Wilt u niet de standaard wit keramiek wastafel maar bent u juist opzoek naar een exclusievere uitstraling? Dit is mogelijk, Mooier Wonen Weert produceert uw wastafel op uw wens en maatvoering. Wilt u 1 grote wastafelbak of toch juist liever twee apparaten bakken? een afzetgedeelte om uw spulletjes netjes op te zetten? Liever een marmerlook of juist de sfeer van corten staal? Dit is allemaal mogelijk. Voor de maatwerk wastafels werken wij met wastafels vervaardigd uit de materialen keramiek, composiet, solide surface of zelfs beton.

Badmeubel waskom
Badkamer
Badkamer sfeervol

MAATWERK BADKAMERS WEERT

Of u nu een wastafel wilt met een marmer look of toch liever een keramiek wastafel met een houtnerf wij realiseren deze wensen voor u in een prachtige badkamer. Ook de meubelkasten kunnen wij exact op maat en in de gewenste kleur produceren voor u. U kiest de indeling van uw badmeubelkast, wilt u lades of toch liever een deur? Wenst u de kasten met greep, greeploos of push to open? Welke kleuren combinatie heeft uw voorkeuren past mooi in het geheel met de gekozen tegels? Een mooi houtkleur of toch liever mat of hoogglans afgewerkt. Wenst u nog graag een aparte kast erbij om uw wasmachine en droger verdekt op te stellen? De keuzes zijn oneindig en alles is mogelijk. Wanneer we alles hebben besproken van kleur en indeling kasten tot het materiaal van uw wastafel kunnen wij uw meubel uitwerken in een prachtig 3D ontwerp.

VEEL KEUZEMOGELIJKHEDEN

Handgemaakte Badkamers

Exact op maat gemaakt

Tot op de milimeter nauwkeurig!

j

Iedere gewenste kleur!

Keuze uit meer dan 7500 designs!

Wastafels op maat

Tot op de milimeter nauwkeurig!

Totale ontzorging

Wij helpen u van A-Z

Douchewand op maat

Schuin plafond geen enkel probleem!

Een bad in een RAL kleur

Iedere gewenste kleur is mogelijk!

Realiseer jouw droominterieur. 

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Wilt u de complete afwerking van onze Badkamers in het echt bekijken kom dan gerust eens bij ons aan in de showroom waar we u uitgebreid alle verschillen kunnen laten zien. U bent altijd van harte welkom op de Leukerstraat 65 in Weert!

Afvoergoot gekleurd

TOTALE ONTZORGING

Behalve de levering van het sanitair en de tegels verzorgd Mooier Wonen Weert ook het totale montage traject van uw nieuwe droom badkamer. Samen met onze installateurs, loodgieters, stukadoors en tegelzetters streven wij er naar om in een zo kort mogelijke tijd uw badkamer geheel te renoveren. U heeft zelf nergens omkijken na. We verzorgen een complete planning die vlekkeloos op elkaar aansluit en proberen zo min mogelijk overlast te maken zodat u ook tijdens dit traject rustig uw eigen dingen kunt doen. Mooier Wonen Weert kan het hele project voor u overnemen van het slopen en afvoeren van het afval tot en met het gebruiksklaar opleveren van uw nieuwe rustpunt in de woning. Mooier Wonen Weert de leverancier van keukens en badkamers in Weert.

Drain goud

IMPRESSIE

Badkamers in Weert

Badmeubel waskom
Badkamer
Afvoergoot gekleurd
Drain koper
Badkamer sfeervol
Drain goud
Drain geborsteld messing
Douchegoot geborsteld messing
Nis in douche