Keukens

DE MOOISTE MAATWERK KEUKENS

In Weert

REALISEER JOUW DROOMKEUKEN

Wij denken bij Mooier Wonen Weert vandaag na over de keuken van morgen, doordat onze handgemaakte keukens milieuvriendelijk en energiezuinig geproduceerd worden van verantwoorde grondstoffen die volledig recyclebaar zijn. Onze maatwerk keukens worden vervaardigd uit een BioBoard waarin we gebruik maken van 90% gerecycled hout. Hiervoor hoeven dus minder bomen te worden gekapt en kunnen toekomstige generaties ook genieten van onze mooie natuur.

Schitterende 3D ontwerpen van uw gehele woning maken wij altijd met heel veel plezier voor u. Zo krijgt u ook een perfect idee hoe het eindresultaat eruit zal gaan zien. Van de door u uitgezochte vloer tot en met de afwerking van het gewenste behang en verlichting, alles kunnen we voor u verweken in een prachtig ontwerp.

Keuken hout blad steen
Keuken landelijk
Robuuste keuken met eiland

GROOTSTE KEUKENLEVERANCIER VAN LIMBURG

Met meer dan 7500 verschillende soorten fronten in ons assortiment kunnen we dan ook oprecht zeggen dat we de grootste keukenleverancier van Limburg zijn. Ook bied Mooier Wonen Weert de mogelijkheid om uw keuken in iedere gewenste RAL kleur te laten lakken. Buiten de enorme keuzemogelijkheden in fronten denken wij ook na over het interieur van onze keukens. Onze keukens zijn tot in ieder detail afgewerkt, het gaat toch niet alleen om de buitenzijde, ook de binnenzijde van een keuken moet mooi en functioneel zijn. Dus kortom voor uw droomkeuken moet u bij de beste keukenzaak van Limburg zijn, Mooier Wonen Weert.

VEEL KEUZEMOGELIJKHEDEN

Handgemaakte Keukens

Exact op maat gemaakt

Tot op de milimeter nauwkeurig!

j

Ieder gewenste kleur

Keuze uit meer dan 7500 kleuren!

Milieu vriendelijk

Kasten vervaardigd van Bio-Board!

Lades op maat

Liever lades met glas of toch liever van hout?

U

In ieder detail afgewerkt

Binnenzijde kasten in kleur!

)

Iedere werkhoogte

Alle hoogte maten kasten mogelijk!

Realiseer jouw droominterieur. 

Bezoek onze showroom

Wilt u de complete afwerking van onze keukens in het echt bekijken kom dan gerust eens bij ons aan in de showroom waar we u uitgebreid alle verschillen kunnen laten zien tussen onze maatwerk keuken en een fabriekskeuken. U bent altijd van harte welkom op de Leukerstraat 65 in Weert!

Keukenrenovatie Limburg

Ook voor keukenrenovatie bent u bij Mooier Wonen Weert op de juiste plek. Wij bieden u een totaal assortiment van inbouwapparatuur en werkbladen voor de vervangingsmarkt. Wilt u uw keuken voorzien van nieuwe deuren, ook dit is mogelijk! Doordat Mooier Wonen Weert alle producten op maat kan maken voor u kunnen wij uw keuken een totaal nieuwe uitstraling geven.

Keuken in grijs hout
Keuken zwart fenix anti vinger

IMPRESSIE

Keukens in Weert

Bijkeuken met wasmachine zwart fenix
Keuken inspiratie
Keuken eiland wit
Kuppersbusch
Keuken zwart hout met groen fenix
Moderne keuken zwart goud
Sfeervolle keukens Weert
Noir desir werkblad
Keuken met wijnkast
Landelijke keuken