Ontzorging

PLEZIER IN UW EIGEN

Droomhuis

R

Zorgeloze ervaring

R

Vakmanschap

R

Betrouwbaar

Uniek totaalconcept voor uw woning.

Mooier Wonen Weert bied u een totaal concept aan om van uw woning uw thuis te maken. Bent u opzoek naar die droomkeuken? Of een totaal rustpuntje in uw badkamer? De inloopkledingkast die u al jaren in de tijdschriften en op tv ziet voorbijkomen of juist de makkelijke en sfeervolle pvc vloer of tegelvloer voor in uw woning? Dit alles wordt mogelijk gemaakt door ons.

Wat houd ontzorging precies in?
Wij streven ernaar om uw woning uw droom thuis te maken. De ontzorging van Mooier Wonen Weert begint al wanneer u zich rustig gaat oriënteren op uw wensen. U bezoekt onze toonzaal in Weert en kijkt hier in alle rust rond onder het genot van een heerlijke cappuccino, uiteraard begrijpen we het dat er vele vragen zullen op reizen bij u. Geen nood de adviseurs van Mooier Wonen staan op dat moment voor u klaar om u met alle vraagstukken verder te helpen. Wanneer u wenst kunnen we rustig alle wensen en mogelijkheden bekijken en u een passen advies geven. Wanneer alle wensen duidelijk zijn besproken zullen we achter de schermen de mooiste 3D tekeningen en filmpjes voor u gaan uitwerken. Wij kunnen hierin zelfs rekening houden met behang
wat u heeft uitgezocht. Zo krijgt u een duidelijk beeld hoe uw droom er in het echt zal uitzien.

Bij het afronden van het project zal een van de mensen van Mooier Wonen Weert een oplevering met u doen, helaas is het altijd mogelijk dat er een kleine beschadiging optreed tijden het transport en deze willen we uiteraard graag zo snel mogelijk oplossen voor u. Daarna kunt u gaan genieten van uw vernieuwde thuis. Mochten er in de loop der tijd vragen zijn omtrent de door u aangekochte producten bent u altijd van harte welkom in de winkel zodat we dit snel kunnen oppakken voor u.

Daar stopt het niet!

Wanneer u de keuzes duidelijk heeft en we hebben het totaalplaatje voor u compleet zullen wij achter de schermen hard voor u aan het werk gaan. Wij meten de aangekochte producten netjes bij u thuis in, verwerken deze gegevens in alle tekeningen en maken hier de installatie schema’s op. Wij
bespreken met al onze vakmensen welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd en gaan hier een planning op maken zodat iedereen de werkzaamheden ook perfect kan uitvoeren bij u. Alle benodigde materialen worden door onze interieurbouwer gemaakt of bij een van de vele toeleveranciers besteld. De aangekochte producten zullen in ons magazijn binnenkomen en zorgvuldig voor u worden verwerkt. We plannen het transport in en zullen met veel liefde en zorgvuldigheid de door u aangekochte producten bij u thuis afleveren op de afgesproken dag.

Wanneer de materialen bij u aanwezig zijn zullen onze vakmensen bij u thuis aan het werk gaan. Wij streven er naar om het totale project of het nu alleen een keuken is of een totaalplaatje van vloeren, badkamer en keuken, zo soepel mogelijk te laten verlopen zodat u hier weinig hinder van ondervind. Aan het einde van de werkdag zullen onze mensen hun werkplek netjes achter laten zodat u in de avond ook van uw welverdiende rust kunt genieten. Wij streven naar een rustig en zorgeloos traject voor u en zullen hierin alles doen om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.